Не пропуштај попуст од €140 – бесплатен виртуелен POS терминал и одржување за првата година
само со InOne.mk!
 
 
 
 
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Комплетно решение кое ќе ти помогне целосно да ги искористиш придобивките и можностите кои ги нуди дигиталниот маркетинг!
 
 
 
 

Придобивки :

 
 
 
Ефективна промоција
Зголемена продажба
Заштеда на време и пари
 
 
 
 
 
 
Што добиваш со InOne?
 
 
Untitled-3
 
Современа веб страна
 
 
 
lp2
 
Висок Google ранг (SEO)
+ Google My Business
 
 
 
lp3
 
Рекламирање преку социјални мрежи
 
 
 
lp4
 
Емаил маркетинг и CRM (Контакт менаџер)
 
 
 
lp5
 
Онлајн резервации, понуди и продажба
 
 
 
 
 
 

ПАКЕТИ ОБУКА

 
 

start

 
LP11
 

€180

 
+ ддв, годишно
 
За онлајн промоција на мали бизниси: веб страна + Google промоција + рекламирање на Facebook


 
+€100 + ддв, годишно
модул за продажба (e-commerce)
 
 
 

Professional 1

 
LP22
 

€360

 
+ ддв, годишно
 
За бизниси со напреден онлајн маркетинг: продажна веб страна + Google промоција + рекламирање на сите социјални мрежи + CRM + онлајн резервации + техничка поддршка

 
+€100 + ддв, годишно
модул за продажба (e-commerce)
 
 
 

Premium

 
LP33
 

€540

 
+ ддв, годишно
 
Целосни услуги за онлајн промоција и продажба: сите можности за онлајн рекламирање + детална техничка поддршка


 
+€100 + ддв, годишно
модул за продажба (e-commerce)
 
 
 
 
 
zashtedi
 
Побарај нè за информации
 
Испрати ни ги твоите податоци за повеќе информации околу InOne услугите и понудата – нашиот тим веднаш ќе те контактира.
 
 
 
 
 
*